Home
Servicii
Noutati
parteneri
Cariere
Contact
Cabinetul Bogdan Ciotea , functioneaza in cadrul Baroului Bucuresti.

 
Servicii
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
 
 
Noutati
Publicarea Ordinului ANAF 1308/2009 privind unele masuri pentru solutionarea deconturilor cu sume n...

     
Dreptul propietatii intelectuale
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
  Infiintari societati comerciale nerezidente
DREPTUL PROPIETATII INTELECTUALE

The Lawyers ofera servicii de cercetare a inregistrarilor in raport cu indicatiile din bazele de date nationale, europene si internationale, in conformitate cu criteriile specificate in actele normative nationale, europene si internationale aflate in vigoare. Aceste cercetari ajuta la estimarea unui potential risc de refuz al inregistrarii si selectarea unei forme de  marca comerciala sa fie inregistrata intr-un mod adecvat.
Dupa realizarea cercetarii depunem o cerere pentru marci comerciale pentru a obtine inregistrarea lor intr-un sistem juridic ales.Pregatim documentatia cererii si oferim consultanta in ceea ce priveste clasificarea bunurilor si serviciilor. De asemenea redactam regulile de folosinta a marcilor comerciale comune si a marcilor comerciale comune garantate.
Dupa inregistrare oferim servicii de supraveghere,necesare mentinerii si protectiei drepturilor exclusive acordate. Informam clientii nostrii cu privire la stabilirea taxelor oficiale sau la cererea acestora vom stabili noi aceste taxe.
In cazurile de incalcarea  drepturilor exclusive, initiem sau luam parte la procedurile administrative privind nulitatea(invalidarea) drepturilor de protectie a marcilor comerciale.
In numele clientului pregatim documentele de atentionare pentru eventualele incalcari ale marcii comerciale.
Realizam medieri in cazul conflictelor cu scopul de a ajunge la un acord intre parti. Mai mult, realizam sarcini de intermediere pentru a incheia acorduri de licenta a marcii comerciale si cesiune a drepturilor exclusive intre parti, precum si in fata  autoritatilor administrative competente.

In ceea ce priveste desenele si modelele industriale, asiguram servicii de completare a cererilor privind inregistrarea desenelor industriale nationale, internationale si comunitare, precum si reprezentarea clientului in fata Oficiului de stat pentru inventii si marci roman, precum si in fata OHIM
Desenul industrial este forma unui produs sau a unei parti a acestuia, nou, avand un caracter individual dat in mod special de caracteristica linilor, a conturului, a formei,a culorilor si structura sau materialul produsului sau de decoratia acestuia. Fiecare obiect realizat intr-un mod industrail sau tehnic este un produs.

Drepturile inregistrarii desenelor industraiel sunt garantate in procedura nationala romana de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, iar in sistemul european aceste drepturi sunt garantate de OHIM din orasul Alicante, Spania.

Scopul inregistrarii drepturilor este specificat in totalitate de caracteristicile esentiale indicate in descrierea desenului sau in planurile desenului. Oficiul pregateste documentatia cererilor pentru desenele industriale in concordanta cu cerintele oficiale stabilite in actele normative nationale.
In numele clientului pregatim documentele de atentionare pentru eventualele incalcari ale marcii comerciale. Realizam medieri in cazul conflictelor cu scopul de a ajunge la un acord intre parti.
Mai mult, realizam sarcini de intermediere pentru a incheia acorduri de licenta a marcii comerciale si cesiune a drepturilor exclusive intre parti, precum si in fata  autoritatilor administrative competente.
 
     
  Home   |   Servicii   |   Noutati   |   Parteneri   |   Cariere   |   Contact
Copyright © 2009 Ciotea & Constantinescu. Societate Civila de Avocatura - Baroul Bucuresti. Toate drepturile rezervate.