Home
Servicii
Noutati
parteneri
Cariere
Contact
Cabinetul Bogdan Ciotea , functioneaza in cadrul Baroului Bucuresti.

 
Servicii
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
 
 
Noutati
Publicarea Ordinului ANAF 1308/2009 privind unele masuri pentru solutionarea deconturilor cu sume n...

     
Infiintari societati comerciale nerezidente
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
  Infiintari societati comerciale nerezidente
INFIINTARI SOCIETATI COMERCIALE NEREZIDENTE

CIOTEA & CONSTANTINESCU -The Lawyers
Este o societate civila de avocatura, specializata in consultanta de afaceri, iar domeniul de legislatie offshore este un avantaj fiscal demn de luat in considerare.
In acest sens, oferim prin agentii nostrii offshore, consultanta in vederea constituirii de structuri de companii prin care clientii nostri sa isi solutioneze cele mai complexe probleme de natura fiscala si solutii legale de optimizare fiscala functionabile, eficiente financiar si viabile din punct de vedere economic
In lumea globalizarii de astazi, competitia pietei este mai mare ca oricand. Companiile care activeaza in inima lumii de afaceri internationale utilizeaza oricare unealta legala cu scopul de a maximiza profitul. Totusi, partea de profit a ecuatiei nu poate fi marita, atata timp cat activitatile competititorilor si cererea limitata a consumatorilor conduce spre ideea ca preturile de vanzare nu pot fi crescute la nesfarsit. De aceea, partea de costuri trebuie explorata. Daca privim mai atent, vom observa ca partea cea mai mare din costuri din fiecare an o constituie taxele, care constituie o parte din competitia pietei. Oricine realizeaza acest lucru si este pregatit sa beneficieze de posibilitatile disponibile vor avea un avantaj in fata competitorilor, iar pe termen lung vor castiga cei care nu vor ramane in urma, tinand piept problemelor financiare sau chiar bancrutei.

The Lawyers –consiliere in domeniul offshore:

 • Planificare fiscala
 • Consultanta pentru inregistrarea, administrarea companiilor offshore si a altor structuri (fundatii, trusturi, companii onshore) in peste 40 de jurisdictii
 • Asistenta pentru utilizarea tratatelor de evitare a dublei impuneri
 • Consultanta pentru utilizarea companiilor cu sediul in regiuni cu nivel ridicat de impozitare pentru planificare fiscala internationala
 • Asistenta pentru obtinerea numarului de TVA, deconturi de TVA
 • Oferim companii “Ready Made”
 • Oferim companii “Vintage”, companii inregistrate cu 2-5 ani in urma, dar care nu au savarsit nici un act comercial
 • Deschidem conturi bancare
COMPANIA OFFSHORE SI IMPOZITELE
NOTIUNI DE BAZA
Compania Offshore este o companie care nu desfasoara activitate comerciala in tara in care a fost inmatriculata. O asemenea firma deci nu realizeaza venituri in tara de rezidenta.
Prin paradisurile fiscale intelegem  acele state care confera conditii de impozitare foarte favorabile companiilor offshore. Deci o firma offshore este scutita de impozit nu pentru ca este offshore, ci pentru ca este un offshore intr-un paradis fiscal.
Acest regim de fiscalitate este riguros reglementat de lege. Deci aceste companii nu platesc impozit in conditii de LEGALITATE ABSOLUTa.

AVANTAJELE COMPANIILOR OFFSHORE

 • Impozitare zero sau absolut minima pe profit sau castiguri din capital;
 • Confidentialitate, datorita neinregistrarii informatiilor de ordin personal in dosarele publice;
 • Protectie, datorita preverilor legale de confidentialitate si a acordurilor de divulgare a informatiilor;
 • Flexibilitate corporativa: fara capital varsat, fara necesitatea declararii obiectivelor operationale, cerinte minime legate de administratori si actionari, inmatriculare rapida;
 • Administrare simpla – adunarile actionarilor pot fi tinute oriunde, inclusiv prin mijloace electronice, procesul de luare a deciziilor fiind extrem de flexibil;
 • Raportare minima - fara audit, fara raportare a impozitelor, fara informatii financiare in dosarele publice. 
CLIENTII NOSTRI
Ne adresam oamenilor de afaceri cu un simt profund al conservarii averii antreprenoriale si o ambitie hotarata de a face negocieri si de a avea succes pe pietele comerciale din lume.
The Lawyers dezvolta o strategie de afaceri si apoi conlucreaza cu acestia, la procesul implementare si executie.

Clientii nostri fac parte din urmatoarele categorii:

  • intreprinderi mici si mijlocii, corporatii multi-nationale, societati de consultanta si management, fonduri de investitii, persoane fizice cu active nete considerabile, comercianti individuali, contabili, agenti imobiliari, consilieri financiari independenti, firme de portofoliu si brokeri, colectionari de arta, jucatori la bursa, sportivi si artisti, e-commerce s.a.
SERVICIILE THE LAWYERS  IN DOMENIUL OFFSHORE

INREGISTRARE SI ADMINISTRARE DE COMPANII, FUNDATII SI TRUSTURI
The Lawyers va consiliaza in vederea alegerii structurii celei mai eficiente, in conformitatea cu legislatia romana si internationala, si in vederea mentinerii companiei in stare de “Good Standing” in fiecare an.

ASSETT PROTECTION
Caracteristicile mediului de afaceri, inmultirea si complicarea raporturilor juridice si lejeritatea cu care se porneste un litigiu de natura economica la instantele judecatoresti din Romania, necesita luarea unor masuri de protectie a patrimoniului. Rolul procedurilor de „assett protection” este de a pune la adapost averea persoanelor. Protectia patrimoniului nu se reduce doar la transferarea banilor peste hotare, ci prin mecanisme complexe, ce coroboreaza proceduri legale, prin care averea unui subiect este pusa la adapost de actiunile (pretentiile) creditorilor.

AUDIT SI CONTABILITATE
Din punctul de vedere al obligativitatii tinerii contabilitatii, firmele offshore pot fi clasificate in doua  categorii:

 • Companii care nu trebuie sa tina nici un fel de contabilitate. Acest lucru este garantat prin lege. In aceste paradisuri fiscale unde functioneaza acest sistem, companiilor offshore sunt obligate doar la plata unei taxe fixe (Bahamas, Belize etc.)
 • In alte paradisuri fiscale companiile offshore sunt obligate la tinerea contabilitatii. De exemplu Cipru, Irlanda, Marea Britanie, etc. De multe ori trebuie angajat un expert contabil rezident in tara in care compania a fost inmatriculata. Indeplinirea acestor obligatii legale implica costuri ridicate (trimiterea facturilor, chitantelor, extraselor de cont).
Serviciul de audit si contabilitate include indeplinirea tuturor functiilor legate de intreaga contabilitate si tinere a registrelor la nivelul companiei prin utilizarea de sisteme contabile actualizate si computerizate in totalitate. Conform standardelor actuale este esential ca administratorii unei societati sa tina registre contabile corespunzatoare incluzand pregatirea anuala a conturilor finale. In unele jurisdictii (Cipru, Marea Britanie) trebuie depuse auditurile la autoritatile fiscale. Toti directorii corporativi vor sti ca numirea  unui auditor capabil, experimentat si loial este foarte importanta pentru orice afacere.

INREGISTRARE SUB NUMAR DE TVA
Taxa pe Valoare Adaugata (TVA) este una dintre cele mai importante forme de impozitare indirecta practicata in toate statele membre ale Uniunii Europene (UE). Companiile care functioneaza in cadrul nou extinsei Uniuni Europene vor cere inregistrarea fiscala in scopul corectei contabilizari a bunurilor achizitionate sau vandute si de asemenea in scopul prevenirii acestora de suportarea TVA, nefiind in masura sa o recupereze. Putem intermedia inregistrarea si administrarea TVA in Cipru, care are una dintre cele mai scazute valori ale TVA dintre statele Uniunii Europene, alaturi de Madeira sau Luxemburg.

O companie care face comert in interiorul Uniunii Europene cu numar TVA, nu va fi supusa platii TVA pentru achizitiile efectuate, fapt ce genereaza rulaje mai mari cu aceiasi bani.

JURISDICTII
The Lawyers ofera servicii de inmatriculare a companiilor offshore in peste 40 de jurisdictii.

Companii europene:

 • Cipru, Marea Britanie, Liechtenstein, Monaco, Elvetia, Luxemburg, Gibraltar, Jersey, Insula Man, Madeira, Montenegro
Companii din SUA:

 • Delaware, New York, Washington DC, Utah, Wyoming, Nevada
America Centrala si de Sud

 • Panama, Belize
Caraibe:

 • Dominica, Bahamas, Insulele Britanice Virgin, Nevis, Insulele Cayman, Insulele Turks & Caicos, Bermuda, Anguilla, Antilele Olandeze
Africa si Oceanul Indian:

 • Seychelles, Mauritius, Liberia
Sud-Estul Asiei:

 • Hong Kong, Singapore
Zona Pacific:

 • Noua Zeelanda, Vanuatu, Niue, Insulele, Marschall
CONTURI BANCARE OFFSHORE

The Lawyers, prin agentii agenti nostrii oficiali,  va faciliteaza deschiderea de conturi pentru companii offshore. Aceste conturi sunt multivalutare, accesibile prin internet banking, carduri de debit si de credit, care va vor ajuta ca banii sa fie disponibili aproape de oriunde din lume.

PREZENTAREA CLIENTULUI CATRE BANCA

Beneficiarul companiei controleaza direct contul bancar: este cazul in care noi prezentam compania unei banci, iar beneficiarul isi deschide singur contul.
Conturi bancare administrate: este cazul cand The Lawyers, prin agentul sau offshore, administreaza direct contul bancar. Astfel in numele deschidem contul bancar in numele clientului, apoi acesta administreaza contul bancar prin Internet Banking (avand la dispozitie toate parolele si codurile necesare).
In ambele cazuri benefiarul contului ramane anonim.

The Lawyers, prin agentul sau offshore, nu va administra in numele clientului conturi bancare avand urmaatoarele activitati:

 • Afaceri care ofera alternative la sisteme de plata: e-gold, e-cash, etc.
 • Afaceri ce trebuie sa aiba licenta, dar nu au.
 • Brokeri;
 • Fonduri mutuale;
 • Intermedieri financiare;
 • Companii de asigurari;
 • Banci;
 • Cazinouri on-line.
 • Afaceri care urmaresc sa adune fonduri sau capital de la populatie;
 • Companii ale caror afaceri sunt:
 • Site-uri pentru adulti;
 • Actiuni de caritate.
JURISDICTII IN CARE PUTETI DESCHIDE CONTURI BANCARE
Noi revizuim cu regularitate cele mai bune oportunitati de offshore banking pentru afaceri si investitii si recomandam doar acele banci care sunt cele mai potrivite pentru nevoile dvs.

In prezent noi oferim deschiderea de conturi bancare in Letonia, Cipru, Austria, Elvetia, Liechtenstein, Ungaria, Dominica, Panama, Seychelles. Toate bancile au standarde inalte de confidentialitate si siguranta, ceea ce reprezinta elemente fundamentale in alegerea unei locatii potrivite pentru un cont offshore.

 
     
  Home   |   Servicii   |   Noutati   |   Parteneri   |   Cariere   |   Contact
Copyright © 2009 Ciotea & Constantinescu. Societate Civila de Avocatura - Baroul Bucuresti. Toate drepturile rezervate.