Home
Servicii
Noutati
parteneri
Cariere
Contact
Cabinetul Bogdan Ciotea , functioneaza in cadrul Baroului Bucuresti.

 
Servicii
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
 
 
Noutati
Publicarea Ordinului ANAF 1308/2009 privind unele masuri pentru solutionarea deconturilor cu sume n...

     
Insolventa si lichidare
 
  Reprezentare in instanta
  Consultanta de afaceri
  Dreptul propietatii intelectuale
  Insolventa si lichidare
  Infiintari societati comerciale rezidente
  Infiintari societati comerciale nerezidente
 INSOLVENTA SI LICHIDARE

The Lawyers ofera consultanta juridica specifica in spete in care este implicata o companie aflata in insolventa sau lichidare dar si desfasurarea de activitati de reorganizare si/sau lichidare, judiciare sau voluntare.

  • lichidare voluntara si judiciara. Avocatii nostrii reprezinta societatea in cazul lichidarilor judiciare si voluntare; evaluatori autorizati ANEVAR gestioneaza toate problemele de evaluare si valorificare a bunurilor societatii, in interesul clientilor, iar specialistii in marketingul vanzarilor fortate analizeaza scenariile optime privind valorificarea activelor de orice natura.
  • reorganizare in vederea optimizarii centrelor de profit, indeosebi in situatiile in care structura/caracterul patrimoniului debitorului nu permite acoperirea integrala a creantelor. Aceste situatii se intalnesc atunci cand in patrimoniul debitorului insolvent se gasesc elemente valoroase dar nevandabile, cum sunt licentele, vadul comercial, sau aptitudinea de a dobandi drepturi intuituu personae.
  • restructurarea in vedererea reabilitarii economico-financiare a agentilor economici, in cazurile in care acestea sunt afectate de o jena temporara in privinta fluxului de numerar. In aceste situatii, se pleaca de la obiectivul stabilirii unui flux optim de numerar si in functie de aceasta se iau masurile potrivite, cum ar fi redimensionarea structurii fortei de munca, optimizarea activitatii de recuperare a creantelor, indeosebi recuperarile amiabile, precum si identificarea celor mai bune instrumente legale de securizare a creditului comercial.
  • stabilirea situatiei juridice si a diagnosticului juridic al patrimoniului firmei (due-dilligence legal), inclusiv in cazul fuziunilor si divizarilor;
  • acordarea de consultanta si asigurarea managementului de criza;
  • efectuarea de studii de fezabilitate in vederea modificarilor in structura capitalului (privatizare, preluare, emisune de noi actiuni, etc.)

 
     
  Home   |   Servicii   |   Noutati   |   Parteneri   |   Cariere   |   Contact
Copyright © 2009 Ciotea & Constantinescu. Societate Civila de Avocatura - Baroul Bucuresti. Toate drepturile rezervate.